Logo Icon
Over ons
Wie zijn wij?
Fanatieke groundhoppers met een passie voor voetbal. We genieten enorm van de ouderwetse stadions in België en de Duitse voetbalcultuur. We hebben er dan ook een sport van gemaakt om zoveel mogelijk mooie wedstrijden te bezoeken voor zo min mogelijk geld. Het uitzoeken van deze trips was soms wel een heel gedoe: speelschema’s van verschillende competities erbij, zijn er nog wel tickets beschikbaar en hoe ver is het eigenlijk rijden? Dit moet makkelijker kunnen dachten wij. Daarom hebbben we een zoektool ontwikkeld waarmee je gemakkelijker jouw voetbaltrip kan plannen.
Hoe werkt het?
Een zoektool die jou helpt bij het plannen van jouw volgende voetbaltrip. Weet je nog niet precies waar je heen wilt of juist wel? Of ben je al op vakantie en wil je graag een lokaal potje mee pakken? Met behulp van onze tool vind je binnen no-time jouw volgende voetbaltrip. Het kaartje en eventueel een hotel regel je vervolgens zelf. Wel vertellen wij je natuurlijk waar en hoe je dit het beste kan doen. Aan de hand van je eigen criteria krijg je direct een compleet overzicht van alle mogelijke opties.
Jouw droomtrip in 3 stappen!
1. Selecteer je wensen
Kies een of meerdere van de volgende criteria en wij tonen je alle mogelijke wedstrijden:
-
Land, plaats of competitie
-
Vertrekplaats
2. Kies een wedstrijd
Wij tonen voor elke wedstrijd hoe ver het rijden is, als er nog kaarten beschikbaar zijn en hoeveel het per persoon gaat kosten. Een groen ticket betekent dat je gemakkelijk een kaartje kan regelen via de clubwebsite of bij het stadion. Een rood ticket betekent dat er geen tickets meer te verkrijgen zijn via de officiële kanalen.
3. Regel zelf je ticket en hotel
Koop je kaartje via de clubwebsite en boek eventueel een verblijfplaats. De goedkoopste hotels in de buurt hebben we al voor je klaargezet.
Tip: Geen creditcard? Bij de meeste clubs kan je ook betalen door middel van handmatige overboeking.
Let op de boek pagina op het volgende icoontje:
Contact
Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of email naar info@myfootballtrip.nl.